само 3 чекори те делат од вкусен оброк

менија

резервирај маса или нарачај за носење

Ужувај во добра храна и атмосфера во Маџо или нарачај online и опушти се  во твојот дом или канцеларија или било каде … Сега можеш да уживаш во врвно приготвени рецепти доставени онаму каде ти сакаш!

резервирај маса нарачај online

Салати

Потрошено
280 ден

Салати

Салата 101

210 ден
Потрошено
290 ден

Мезе

Бургери

Бургери

Моца бургер

350 ден
НОВО

Бургери

Маџо #foodbox

790 ден
Попуст!
НОВО
650 ден

Бургери

Чизбургер

320 ден

Пици

Пици

БОРЏО

340 ден
Потрошено

Пици

ШЕФ

350 ден
Потрошено

Пици

МАЏО

340 ден

Врапови

Главно Јадење

Десерти