fbpx

Бургери

“Smash” Бургер

430 ден
Потрошено
330 ден

Главно Јадење

Азиско пилешко

400 ден

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

1.290 ден
1.550 ден

Пици

БОРЏО

410 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+