Како да искористам ПРОМО КОД?

Вашиот промо код го внесувате откако ќе ги додадете во кошничка сите продукти во делот КУПОН каде кликате ВНЕСИ КУПОН за попустот да се пресмета.

Успешно пресметан попуст

Доколку внесете валиден код попустот ќе биде овозможен и ќе се прикаже сумата со попуст.

отвори мени