Испорака согласно мерки за заштита од COVID 19

Испораката на храната ја вршиме до влезот на стамбениот или деловниот објект.

Како да искористам купон/код за попуст?

Користењето на попуст со код/купон е достапно со внесување на истиот во полето предвидено за купон при комплетирање на нарачката. Процесот подетално е објаснет на следниот ЛИНК.

Каде е достапна доставата?

Доставуваме во Центар, Кисела Вода, Аеродром, Карпош, Чаир и Водно.

Колку изнесува минимална нарачка?

За нарачки со подигање од ресторанот – нема минимум за нарачка.
За да поставите online нарачка со дотава потребно е истата да изнесува над 500 денари.

Кога се плаќа нарачката?

Нарачката се плаќа при нарачка (online со картичка) или при достава / преземање.

Кои начини на плаќање се можни?

Нарачката може да се плати online со картичка или при достава, а може да платите во готово или со картичка.

Каде да се јавам доколку имам проблем или ми е потребна помош со нарачката?

За сите дополнителни информации како и помош и поддршка не контактирате на: 078 428 300