само 3 чекори те делат од вкусен оброк

менија

резервирај маса или нарачај за носење

Ужувај во добра храна и атмосфера во Маџо или нарачај online и опушти се  во твојот дом или канцеларија или било каде … Сега можеш да уживаш во врвно приготвени рецепти доставени онаму каде ти сакаш!

резервирај маса нарачај online

Салати

Мезе

Бургери

Потрошено
360 ден
Потрошено
380 ден
Потрошено

Бургери

Чизбургер

330 ден
НОВО
Потрошено
410 ден
НОВО
Потрошено

Бургери

Маџо #foodbox

790 ден
Потрошено

Бургери

Квинс Бургер

390 ден
Потрошено

Бургери

Рајли бургер

350 ден
Потрошено

Бургери

“Smash” Бургер

370 ден

Пици

Потрошено
390 ден
Потрошено

Пици

ПАРМА

360 ден
Потрошено
300 ден
Потрошено
210 ден
Потрошено
270 ден
Потрошено

Пици

БЈАНКА

440 ден
Потрошено
290 ден
Потрошено

Пици

БОРЏО

360 ден

Врапови

Главно Јадење

Десерти

Потрошено
190 ден