Користењето на ваучер или купон за попуст на нашата страница е едноставно.

Откако ќе ги додадете производите кои сакате да ги нарачате на страницата за комплетирање на нарачката достапно е полето “Купон”.

Потребно е во полето “Купон” да ја внесете шифрата на вашиот купон и да кликнете на копчето “Внеси купон“.

Системот автоматски ќе изврши валидација и доколку се исполнети условите за користење на внесениот купон ќе го пресмета попустот од вкупниот износ на нарачката.