Welcome to the store

Write a short welcome message here

New Products

 • Кадаиф торта
  250 ден
 • Пита со Јаболка и каталонски крем
  260 ден
 • Бифтек со сладок компир
  1.550 ден
 • Азиско пилешко
  400 ден
 • Свинско филе со кајмак
  520 ден
 • Рижото со тиквици
  340 ден
 • Фалафел
  330 ден
 • Помфрит со свинско месо
  410 ден
 • Помфрит со топен Чедар
  290 ден