fbpx
Потрошено

Паста и Рижото

Карбонара Шпагети

340 ден

Паста и Рижото

Њоки во Горгонзола сос

390 ден
Потрошено

Паста и Рижото

Пене Фунги

340 ден

Паста и Рижото

Рижото со тиквици

340 ден

Паста и Рижото

Рижото Фунги

360 ден
Потрошено

Паста и Рижото

Шпагети песто

290 ден
Потрошено

Паста и Рижото

Шпагетите на Баба

310 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+