fbpx

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

990 ден

Главно Јадење

Њоки Рагу

490 ден

Главно Јадење

Пилешки стек “Маџо”

440 ден

Главно Јадење

Свинско Каре

360 ден

Главно Јадење

Свинско каре “part 2”

370 ден

Главно Јадење

Свинско Каре БОБЕРГ

370 ден