fbpx

Главно Јадење

Азиско пилешко

400 ден

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

1.290 ден

Пици

БОРЏО

410 ден

Врапови

Бургер врап

380 ден
Потрошено

Бургери

Квинс Бургер

430 ден

Бургери

Рајли бургер

430 ден
Потрошено
450 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+