fbpx

Паста и Рижото

Гранде паста

250 ден

Паста и Рижото

Карбонара Шпагети

290 ден

Главно Јадење

Њоки Рагу

520 ден

Пици

ПАРМА

340 ден

Паста и Рижото

Пене со Брокула

290 ден

Паста и Рижото

Пене Фунги

300 ден

Паста и Рижото

Рижото со зеленчук

280 ден

Паста и Рижото

Рижото Фунги

300 ден