fbpx

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

1.290 ден
1.550 ден

Паста и Рижото

Пене Фунги

410 ден
Потрошено

Паста и Рижото

Рижото со тиквици

340 ден

Паста и Рижото

Рижото Фунги

420 ден
Потрошено
270 ден

Паста и Рижото

Шпагети песто

320 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+