fbpx
Потрошено
330 ден

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

1.290 ден
Потрошено

Пици

Крис

340 ден

Паста и Рижото

Пене Фунги

410 ден
Потрошено
450 ден

Бургери

Рајли бургер

430 ден

Паста и Рижото

Рижото Фунги

420 ден
Потрошено
270 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+