fbpx

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

1.290 ден
1.550 ден

Главно Јадење

Каре “Маџо”

450 ден
Потрошено
1.190 ден
520 ден

Паста и Рижото

Шпагетите на Баба

360 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+