fbpx

Паста и Рижото

Карбонара Шпагети

400 ден

Паста и Рижото

Шпагети песто

320 ден

Паста и Рижото

Шпагетите на Баба

360 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+