fbpx

Бургери

“Smash” Бургер

430 ден
НОВО

Врапови

Бургер врап

390 ден
Потрошено

Бургери

Квинс Бургер

430 ден

Бургери

Рајли бургер

430 ден
Потрошено
450 ден
Потрошено
310 ден

Бургери

Чизбургер

390 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+