fbpx

Главно Јадење

Бифтек со зеленчук

1.290 ден

Пици

БОРЏО

410 ден

Главно Јадење

Каре “Маџо”

450 ден
Потрошено

Пици

Крис

340 ден
Потрошено
1.190 ден

Паста и Рижото

Пене Фунги

410 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+