fbpx

Бургери

“Smash” Бургер

430 ден
НОВО

Врапови

Бургер врап

380 ден

Бургери

Рајли бургер

430 ден
Потрошено
310 ден

Врапови

Цезар врап

360 ден

Бургери

Чизбургер

390 ден
Потрошено

Бургери

Шеф Бургер

400 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+