fbpx

Бургери

“Smash” Бургер

430 ден

Врапови

Бургер врап

390 ден
Потрошено

Бургери

Квинс Бургер

430 ден
Потрошено

Пици

ПАРМА

450 ден

Салати

Салата 101

310 ден
Потрошено

Бургери

Шеф Бургер

400 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+