fbpx

Пици

БОРЏО

410 ден
НОВО

Паста и Рижото

Карбонара Шпагети

400 ден

Бургери

Рајли бургер

430 ден
Напомена: Не вршиме достава, но можете да нарачате online за преземање.
+